Ma, Wo, Do, Vr, Za 09:00 - 18:00

Dinsdag gesloten, 's avonds en zondag op afspraak.

0031 (0) 641944814

info@hopstakenallround.nl

Stevensweert

Limburg, NL

Top

Boot reparatie

Het is geweldig om de trotse eigenaar van een boot te zijn, maar dat betekent ook dat de boot goed onderhouden moet worden. Helaas kunt u niet op alles voorbereid zijn en is het soms nodig om reparatie aan de boot te laten uitvoeren.

 

Voorkom slecht onderhoud van de boot

Wanneer u een boot heeft gekocht die slecht is onderhouden, dan is de kans groot dat je tegen diverse problemen met de motor aanloopt. Goed onderhoud van de boot is daarom ontzettend belangrijk. Heeft u al te maken met schade? Dan kunt u gelukkig bij ons terecht voor het laten repareren van deze schade.

Loopt er bijvoorbeeld water binnen in de boot of raakt de motor oververhit? Of wil de motor misschien zelfs helemaal niet meer starten? In dat geval kunt u altijd even contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken. We zoeken graag mee naar het probleem en zorgen graag voor een oplossing!

 

Boot reparatie in Limburg en omgeving

Het is nooit leuk om schade aan de boot te hebben of te kampen met technische mankementen waardoor u niet van het vaarseizoen kunt genieten. Denk bijvoorbeeld aan: een defecte binnen- of buitenboordmotor, lakschade, een kapotte railing of overige schade aan de boot. Met onze ruime ervaring kunnen we de schade snel vaststellen en met een plan komen om deze te herstellen. Gelukkig kunt u bij ons terecht voor reparatie van zowel motorische defecten als overige schade aan de boot. We hebben ruime ervaring met alle type boten en werken door heel Limburg en de omgeving.

Voor onderhoud en reparatie aan de boot kunt u bij ons onder andere terecht voor:

  • laswerkzaamheden
  • complete refits
  • motoronderhoud
  • schilderen en onderwaterschip
  • winterklaar maken
  • antifouling
  • onderhoud aan uw binnen- of buitenboordmotor

 

 

Is uw boot toe aan een opknapbeurt of heeft u schade? Neem dan snel contact met ons op!

 

    error: Inhoud is beschermd !!