Dinsdag tot en met Zaterdag 09:00 - 18:00

Zondag en maandag gesloten.

Contact

info@hopstakenallround.nl

Stevensweert

Limburg, NL

Top
 

Boottransport

Bent u op zoek naar transport voor uw (nieuwe) boot?

Of uw boot nu naar het buitenland vervoerd moet worden of gewoon in Nederland blijft, wij kunnen u helpen!

In sommige gevallen kunt u de boot zelf niet vervoeren. Stel u koopt een nieuwe boot in het buitenland, maar kan of mag zelf niet met een grote trailer rijden. Of u heeft geen trekhaak of zware auto, maar wil de boot graag voor een paar maanden meenemen naar het buitenland. In dat geval kunt u gewoon lekker op vakantie gaan, terwijl wij de boot voor u naar de plaats van bestemming transporteren. Ook als uw speedboot of sloep naar een andere plaats in Nederland gebracht moet worden, doen we dat graag voor u.

Boottransport prijs

Natuurlijk is het handig om van tevoren te weten waar u aan toe bent. Bij ons geldt altijd dat er gewerkt wordt met een offerte. De prijs is dus altijd in overleg. Bij boot transport binnen Nederland en grensgebieden geldt een tarief vanaf €87,- per uur. Voor lange afstanden geldt een tarief vanaf €1,10 per kilometer. Deze prijzen zijn inclusief BTW. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden en de tarieven te bespreken.

Uw boot is in goede handen

Boten tot 3500 kg (inclusief trailer) en met een lengte tot 9 meter kunnen door ons vervoerd worden. Uiteraard beschikken wij over de nodige papieren en is uw boot goed verzekerd tijdens het transporteren. Ook als er werkzaamheden verricht moeten worden aan uw boot, kunnen wij dit voor u doen.

error: Inhoud is beschermd !!