Dinsdag tot en met Zaterdag 09:00 - 18:00

Zondag en maandag gesloten.

Contact

info@hopstakenallround.nl

Stevensweert

Limburg, NL

Top

Mercury Buitenboordmotoren

Verzekerd van goede kwaliteit

Buitenboordmotoren van Mercury staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid. Daarnaast zijn ze ook nog eens zuinig! Bij ons kunt u terecht voor zowel nieuwe als gebruikte Mercury buitenboordmotoren. Uiteraard adviseren we u graag over het type motor dat het beste bij uw boot past. En ook voor de montage kunt u bij Hopstaken Allround Yachtservice terecht!

Mercury buitenboordmotor kopen?

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over het assortiment. Wij kunnen alle modellen leveren en we informeren u graag over de beste mogelijkheid voor uw boot.

e-mail: info@hopstakenallround.nl

Waarom Mercury?

Mercury staat voor innovatie en dat zie je terug in de producten. Aan het uitgebreide assortiment kun je zien dat er aan iedereen is gedacht. Het is dan ook niet zo gek dat je bij Mercury aan kracht en snelheid denkt. Toch zijn de buitenboordmotoren van Mercury ook stil en zuinig.  Zo kun je dus kiezen voor bijvoorbeeld een 2.5 pk voor je kleinere aluminium- of rubberboot. Deze weegt slechts 17 kilo en is zeer compact. Maar ga jij liever voor wat meer power? Dan kies je bijvoorbeeld voor een 150 pk buitenboordmotor die zowel krachtig als zuinig is.

Het assortiment buitenboordmotoren van Mercury bestaat uit: Verado, Pro XS, FourStroke, SeaPro en Jet. Deze zijn gebaseerd op decennialange innovatie en leiderschap. Ze zijn tevens gebouwd om alles aan te kunnen. Kortom; met een buitenboordmotor van Mercury weet je dat je goed zit.

>> Download hier de actuele prijslijst van alle nieuwe Mercury buitenboordmotoren (pdf bestand). <<

Ik wil meer weten!

  Hopstaken Allround Yachtservice – Stevensweert

  • telefoon / whatsapp: 0031 (0) 6 419 448 14
  • e-mail: info@hopstakenallround.nl
  • of maak gebruik van ons contactformulier

  Hopstaken Allround Yachtservice – Stevensweert

  • telefoon / whatsapp: 0031 (0) 6 419 448 14
  • e-mail: info@hopstakenallround.nl
  • of maak gebruik van ons contactformulier

  Contactformulier

   error: Inhoud is beschermd !!